Kennismaken

Heeft u een probleem maar weet u niet precies hoe u dat probleem moet benoemen of aanpakken? Bent u ondernemer en heeft u een steuntje in de rug nodig bij het opstellen van documenten of met de beoordeling van een ingeslagen weg? Of wilt u gewoon eerst iets meer weten over uw advocaat voordat u cliënt wordt?

Voor dergelijke situaties kent Advocatenkantoor de Baarsjes het gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek wordt eerst het probleem beoordeeld. Vervolgens wordt bepaald of wij u kunnen bijstaan, of dat wij u kunnen doorverwijzen naar een derde. Indien wij u kunnen bijstaan kunt u er van uit gaan dat een serieuze inschatting wordt gemaakt van uw kansen in een eventuele procedure.

Indien deze kansen niet hoog worden ingeschat, krijgt u van ons het advies om van onze diensten geen gebruik te maken. U maakt kennis met de advocaat die uw zaak zou kunnen behartigen en u kunt  informatie krijgen over de te hanteren tarieven, de wijze van declareren en, indien reeds mogelijk, de te nemen stappen en het te verwachten tijdsbeslag. Voor een afspraak dient u wel eerst even te bellen met ons kantoor of u vult het contact formulier in op onze contact pagina.

Contact

Hoofdweg 180
1057 DD Amsterdam

T     020 – 6181046
F     020 – 6181151

E     info@baarsjes-advocaten.nl